"Пълно учудване и недоумение!
Как тъй Сарафов ние избрахме!?
Как се стигна до това решение!?
Как това падение ние проспахме!?
Този ли ще наследи падналия Каскет!?
Как ни изпързаля от Банкя оня "аскет"*!?"
Сами сте си виновни, умнокрасивитет!
Нямало лошо, с него коалиция не било!
Сега го търпете като сте с ниско чело!
*Така се нарече сам Бойко след разкритието на "Мата Хари".
© Георги All rights reserved.