ПРАХ В ОЧИТЕ
Онегин Евгени – пак се назлъндисва –
шакирената прашка взе по–по-най да му уйдисва
и по да му ардисва…
Затуй смени наш'та бяла пролет пражка
с дръзки набези юнашки
за мургаво бразилско лято с прашки…
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.