Nov 11, 2010, 12:36 PM

Прашинка 

  Poetry
905 0 23

Обич прашинка

Нежност картинка

 

Тръпка частица

Светла сълзица

 

Капка дъжд

Полъх изведнъж

 

Изтървана усмивка

Страстна въздишка

 

Мост очите

Безкрайност дните

 

Просто човечност 

Късчето вечност

 

Облак грях

Потекъл смях

 

Душа камбана

Звъни промяна

 

Огън сърцето

Песъчинка в морето

 

Обич голяма

Прашинка изтървана

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??