Неоткъснат плод
на изсъхнало клонче.
Сянка на хищник.
Кацнала радост
на клона на тъгата.
Ще отлети ли?
Празни релси.
Закъснели влакове.
Неразсъмване.
Дъгата гали
недокоснати мисли
с невидими пръсти.
Мъртви листа
се оглеждат
в жива вода.
Падат въпроси.
Заледена истина.
Парченца вина...
© Веселка Стойнева All rights reserved.