Кожата и е настръхнала и свежа,
капчици вода все още се стичат по нея.
Твърдината под обвивката, напращяла от сироп и сладост,
пълни устната ти кухина с желание.
Иска ти се да я сграбчиш и погълнеш!
Знаеш как ще потънеш в нея и ще вкусиш сочната и сърцевина -
розова, сладка... ще потече по устните ти.
Жадуваш я!
Вкусът и ще проникне чрез сетивата ти в цялото ти същество
и всяка жажда и глад ще се стопят в блаженство,
кожата и те кани - докосни я...
Опитай я!
. . .
Тази праскова е за теб.
© Силвана All rights reserved.