Прати ми, Господи, жена,
достойна да ме изкушава...
да бъдем двама – в грях, вина,
каквото пък и ще да става...
Да е изпълнена със страст,
да бъде с тяло като мрамор...
Аз да я зяпам във захлас
и тя да бъде моя само...
Прати ми я със божи дар –
да готви, да пере и мие...
А вечер със любов и чар
да ми налее по ракия...
Прати ми, Господи, жена!
Съгласен съм и на блондинка...
С коси, бедра и рамена -
да бъде тя като картинка.
И... да е няма! (ако може...)
Ей туй ще е прекрасен дар!
Едва тогаз ще имам, Боже,
аз шанс да съм ù господар…
© Георги Ванчев All rights reserved.
Аз да я зяпам във захлас
и тя да бъде моя само...
Само една пенсионерка ще ти свърши работа...си мисля. Ако е по-ячка и на ръце може да те носи. Айде, честито на печелившите!!!