Пратих ти по вятъра две думи,
ехото не върна ни една.
Струва ли си още да се чудим:
между нас пулсира тишина...
Как ни липсват фините радари
чувствата докрай да засечем.
Думите по въздуха щом пратиш,
глухо ще е ехото - рефрен...
© Вилдан Сефер All rights reserved.