Аз гледам от ръба на отчаянието,
пред мене виждам фалш и суета
и чудя сеь ще оцелея ли след изпитанието,
ще вдигна ли отново пак глава.
Все боря се за истината във животаь
на всеки давам къс душа,
но тъмното в съюз със злото,
крадат от мойта светлина.
А злите хора си живеят волно,
изпиват бялата енергия на света,
заливат се със изобилие охолно
за тях е мил и свят греха.
Но истината и доброто ще изгреят,
ще осветят подмолната тъма,
тогава всички ще прозреят,
че правдата е силната страна.
Няма мисъл, дума и действие, която да не се отразява в ефира и да не се връща към нас.
© Неземна All rights reserved.