В предела на душата си те срещнах,
правих там любов със теб.
Пределът превърна се във огън,
запомних твоя силует.
Отдавна с тебе исках да се любя,
да усетя истинска любов,
страх ме бе да не се погубя,
докато усетиш се готов.
И в мечтите, и наяве
правих аз любов със теб.
Сега не искам и да си помисля
за някой друг след теб!!!
© Алина All rights reserved.