Dec 27, 2008, 1:01 PM

Правилно! 

  Poetry » Other
573 0 0
Не си подавай носа иззад дебелия зид на мълчанието.
Душата ми - хищница само чака
да скочи на гърдите ти
и да пие кръвта ти.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??