Mar 3, 2007, 7:35 PM

Празник 

  Poetry
594 0 1
Празник, или просто почивка,
за някои легло, за други разбивка,
някой някъде празнично празнува,
някой някъде празнично робува
на хорска злоба от човек,
непозната дори преди век.

Но в празника свещен,
макар и уморен,
ще ви пожелая аз да имате добър другар
и радостно ще ви поздравя - Честит Ви 3-ти март.

И не забравяйте никога мотото на нашата страна
"Съединението прави силата", дами и господа :)

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??