Камбаната бие - празник е днес,
лицето си със свещена вода ще измия,
пред красива икона
на колене ще застана,
свещичка в ръка ще запаля
и гореща молба ще отправя
- децата ми тя да закриля.
Бурята нека навън да бушува,
спокойно е в мойта душа,
защото зная, че има
червеите в несретни
души кой да затрие!
© Анка Александрова All rights reserved.