Усещаш ли я сега,
така, както си я усещал винаги,
усещаш ли я сега,
така, както тя усеща
твоето колебание...
искаш ли да избягаш от нея,
или искаш да я спреш,
искаш ли да полетиш,
или да изчезнаш
в празнота?
Просто трябва да
усетиш
какво искаш...
© Мария All rights reserved.