Преброй до три, преди да ме потулиш,
преди да ме загробиш вдън душа,
преди да ме заложиш и загубиш
в рулетка на живота и смъртта.
Мига спъни, та времето да куца,
да спре на дрейф във моите очи.
Вълната е целувка за секунда,
преди с шамар брега да зашлеви.
Преброй до три, преди да ме убиеш.
Едно: с "бонбон" във шепата си? НЕ!
На Две: по джиесема ме набираш...
На Три... ми козируваш без ръце.
© Гергана Иванова All rights reserved.
преди с шамар брега да зашлеви.
................................
какви прозрения имаш...*