Някъде навън,
някъде в нощта,
броди моята душа.
Някъде навън...
Някога в съня -
имах те, нали?
Не исках да те пусна,
но тръгна си, уви!
Исках те - завинаги,
а ти мен - за една нощ.
Викаш ли ме - идвах и
сърцето ми прободе с нож!
Погледни в очите ми,
виж сълзите ми...
Махни се от ума ми,
пречиш ми.
10.03.2009 г.
© Силвия Герджикова All rights reserved.