Вятър играе с косите ми,
слънце ми милва oчи,
въздух тупти във гърдите ми,
дъжд ме залива с мечти.
Райското кътче във мене е
в мойто щастливо сърце,
всичко това несъмнено е
синьо и чисто небе.
Весело стъпвам в живота
трудности мачкам с крака,
минах през мойта голгота
и вече съм Светла, Щастлива душа.
© Неземна All rights reserved.