Успоредно с тока
според статистите,
ще скачат все по-високо
(като спортисти)
и цените на "парното"
и на всички стоки.
Ще се вдига (пак чрез цената)
стандартът и на водата.
Ще я пием вече, окачествена,
като "вода светена".
P.S. Не ни подцениха и като
хлебопотребители -
от калпаво жито симид ...
ще ядем - с ценови подобрители.
© Вълчо Шукерски All rights reserved.