Спасявал си ме толкова години,
светлината Ти за мен била е скрита
в мигове от непрозрачна тъмнина,
но пак с Теб съм преоткривала света.
Помагал си ми, Боже, в труден полет,
не ме остави със отрязани крила.
С неземния Си порив ми подсказа,
че мога с Теб, но и самичка да летя.
Сега сама съм, но не съм самотна,
защото вярата ми винаги е в Теб.
Изправяйки се, след като съм паднала,
пред Бог и пред сърцето си ще дам обет...
да върна обичта на хората, добрите,
и щастие, в мигове на всеки, трудни,
превърнала несигурно "Не може" в "Може"...
За Него и за Любовта, се моля, да сте будни.
© Петя Кръстева All rights reserved.
Благодаря ти с цялата си душа !!!