Aug 16, 2011, 12:10 PM

Предай го 

  Poetry
822 0 1

Искам да дойдеш. Желая.

Но си сянка.

В сърцето.

Предай го нататък.

И край… Морето отми ти следите.

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??