Преди да знам , че те е имало, съм
губила от същността си всеки миг и ден.
Преди да се извие буря - сърцето ми е
стенело тихо и без глас...
Преди да съм изплакала сълзите ,
които днес са само дъжд -
си ги изпивал с ненаситна жажда.
Преди да знам, че мога да обичам -
си бил до мен - безмълвен, нежен...
Преди да се науча да изписвам чувствата -
си ги прочитал лист след лист в очите тъжни...
Преди да се науча да рисувам с думи -
си ме рисувал с трепет през нощта...
Преди и след, когато търся себе си -
си бил в копнежите, във мислите, във мен -
ти ме откри , намери ме за себе си...
Днес те преоткривам със сърцето си -
защото ти си моето пророчество, съдба
и всичко, от което имам нужда...! ТИ....
© Веселина All rights reserved.