Nov 26, 2015, 10:03 PM

Преди да те усетя 

  Poetry » Other
494 0 0

Оглеждам се, но не виждам теб,

усещам те, а не си до мен,

уханието ди долавям, без да помирисвам,

смехът ти чувам, отекващ в мен.

 

Иглички изскачат по кожата,

еуфория постъпва в мен,

сърцето препуска от радост,

биещо само за теб.

 

Усмивка ти пораждаща радост,

прокарваща тънки лъчи,

новото начало да идва,

 денят със светлина да дари.

 

Тръгваш без да се обръщаш,

погледа си не извърташ дори,

оставам си със своят огън,

въглените - дъждът ще охлади!

© Джимбо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??