Mar 9, 2010, 10:26 PM

Преди да заспи... 

  Poetry » East forms
701 0 18

Драска с лапи

пред прага на смелостта

огладнял страхът...

         ...

Накуцва, вие...

Изоставен, обиден

бавно умира...

        ...

Сламчици-мисли

гъделичкат разума,

преди да заспи...

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??