Бях за пръв път с жена.
И някак си това е било...
филтрирано в спомените ми.
Около двадесет и пет години, оттогава.
И нито веднъж не съм се досетил да я потърся.
25 години да не потърся жената, която –
както се казва ми отне девствеността.
Без да го знае. Странно е.
© Камен Петров All rights reserved.