25.09.2008
Преди в съня да се разтворя,
в просъница ти пиша този стих...
Едно писмо, в което ти говоря
колко дни на тебе посветих...
Преди съня да победи над мене,
разказвам ти за мъките по теб.
И колко пъти падах на колене,
но не наяве – само в думи на поет.
Преди да почна сладко да сънувам,
ще ти припомня всяка среща с мен,
и колко пъти силно те ревнувах,
и как предадох се, безсилна, в твоя плен.
Преди нощта над мен да надделее
и в сладка дрямка да ме понесе,
ще нарисувам с думи дните с тебе
и даже неродено нашето дете...
Преди ръце в съня си да отпусна,
със теб ще поговоря още малко...
И щом денят нощта прегърне,
ще те целуна и ще заспя сладко...
http://www.youtube.com/watch?v=kiXWoWtLex4
© Erato Eratova All rights reserved.