Ти отдавна не си ми музата.
Днес си ми част от уроците.
Стъпвах по тебе – беше ми стълбата
и разпознавах пороците.
Тихо и много спокойно място
си във сърцето ми.
В кръчмата с теб ни е тясно.
Още усмихваш лицето ми.
Толкова любов ненаправена.
Някъде просто се свърши.
Всеки нанякъде хванал е.
Аз се прибирам във къщи.
И ми целуваш ръката...
После по бузата, същата.
Аз те орисвам на другата.
Тръгвам и няма връщане.
© Алида All rights reserved.
Днес си ми част от уроците.
Стъпвах по тебе – беше ми стълбата
и разпознавах пороците."
Браво, Алида!