Когато вдигате цената на водата,
на тока, на газта и на бензина,
когато си гласувате заплати
и то съвсем без никаква причина,
поне за миг, за миг се замислете
на изборите кой ще ви потрябва...
На хората в сърцата прочетете.
С мръсни пръсти не чупете хляба.
Не слагайте Европа пред народа,
от който сте зависими и утре.
Изгодата е временно изгода.
След вечерта настъпва сутрин.
Когато обещавате, то нека
е с чувство, отговорност и със дълг.
Поставяйте пред банките - човека.
И в овча кожа всеки вълк е вълк.
Историята родна научете,
че ключ е тя към бъдната врата.
Героите почитайте, помнете,
те водиха борба за свобода.
Камбаната мълчанието чупи
и скоро ще удари като гръм.
Това, което може да се купи,
понякога продава се насън.
© Валентин Йорданов All rights reserved.
Това са темите , на които трябва да пишем най-вече. Да тръбим непрекъснато! И нека никой не се чуди на катаклизмите - те са заслужени. Браво - още веднъж те поздравявам! Хубав ден!