Dec 31, 2022, 6:08 PM

Предизвикана патетика 

  Poetry
151 0 0

Подир толкоз израждане,

посред толкова изродители -

дали нов Паисий

и ново Възраждане,

о, мили Боже,

ще може

          да ни спаси?

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??