Jun 7, 2014, 10:31 PM

Предложение 

  Poetry » Love
345 0 0

Дали за мене има църква

и там за теб да се помоля?

Във мене нещо се обърква

и аз пред теб ще се разголя.

 

В ръцете ще ти дам сърцето.

Душа пред твойта ще заложа.

В подножието на лицето

усмивката си ще положа.

 

Със думи страстни ще поискам

да бъдеш вечно мое слънце.

Във мъжки длани ще те стискам

да те превърна в златно зрънце.

 

Това сега ако откажеш

и с мене твърдо се разминеш,

добре е "Сбогом!" да ми кажеш

и като спомен да отминеш...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??