Aug 13, 2024, 8:55 AM

Предложение на гражданин 

  Poetry
57 0 0

Понеже затворите ни все по са кът

и по конфорт не отговарят

                              на евростандартите,

(а парите народни трябва да се пестят)

пък престъпленията са ежечасни,

предлагам нов НПК-параграф:

„Обществено най-опасните

                            (спомни си Милото!)

да се осъждат на помилване

с президентски параф“.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??