Предложение за брак
Изгубвам се в извивките на тялото
Ти.
Далеч напивах кучето и го целувах.
Кръчмарски бяха устните и масите.
Напук робувах и пропсувах!
Напомнях си за свободата денем,
в нощта съзнавах, че съм роб.
Добитък бях, бях непотребен.
Сега приех, изгубих се -
до гроб -
дали ще мога да се крия
в извивките на тялото Ти?
Докога?
Кажи, коя ли беше твоята фамилия,
със моята във утрото да я сменя!
© Мария Чомакова All rights reserved.