Предновогодишно
Днеска тук сме се събрали
весели другари.
Да изпратим старата година,
с вино и ракия.
Че добра бе тя, отлична
и дари ни с обич всички.
С пълни шепи ни раздаде
Здраве, Радост и награди.
Благодарим и от сърце
и да тропнеме хорце.
С песен да се отплатим
и с добро се разделим.
Ей я Новата, веч чака.
Радостна сияе в мрака.
Цяла в злато и коприна,
грее Новата година.
На всички Откровенци от сърце желая весели Новогодишни празници!!!
Честита новата 2009 година!!!
© Гергана Спасова All rights reserved.