Броят се пилците на есен,
приятелите- всеки ден!
Със тях животът ти е песен,
без тях е мрачен и студен!
Но как да ги намериш, братко,
как да купиш им сърцата?
Казано съвсем накратко:
Доброто в теб да е предплата!
© Исмаил Али All rights reserved.