Jul 3, 2011, 10:50 PM

Предположение 

  Poetry » Other
455 0 4

може би
някъде там
късчета
и от моята душа
ще стърчат затиснати
в кухините
на недоизказаностите

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??