Навярно в някой прероден живот
ще си говорим и телепатично
и с кодове, но в този сме на ход
да изразим душата поетично.
Да леем думите след мисълта,
емоцията ни да е красива,
макар и със петте си сетива
да отбелязваме, че днес сме живи.
Какви ще бъдем, Господ ще реши,
но тук светът е толкова прекрасен,
ако безумие не го руши,
защото дадено ни е на заем.
Аделина Колева
© Аделина Колева All rights reserved.