Dec 21, 2008, 6:48 PM

Предпоследно 

  Poetry » Love
804 0 5
Не усещаш ли, вече съм друга,
не разбираш ли - мога да дишам
и без тебе да се събудя,
да не казвам, че те обичам...

Не усещаш ли пръсти метални,
не разбираш ли - пак съм голяма,
а детето, което познаваше,
не разбра тази твоя реалност...

Не усещаш ли как се изплъзвам,
не разбираш ли Тя не остава,
ако тропа отвън по сърцето
безвъзвратно сама, нежелана...

Не усещаш ли - Тя си отива
и не искам дори да и преча...
Нямам нищо, което да бъде,
само минало... предпоследно.

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??