Nov 6, 2024, 11:35 AM

Предсказание 

  Poetry » Love
21 1 0

И когато най-малко очакваш,

ще превзема напълно твоята мисъл.

Ще бъда единствената ти слабост,

:,и най-любимата ти сила.

 

Ще предизвикам в сърцето ти ненавременна буря.

и като мед върху устните ти ще се разлива моята сладост.

Ще ме искаш и скромна, и дива,

ще ме копнееш отчайващо.

 

Ще ме търсиш в тълпите от хора,

а всъщност аз ще съм в тишината ти.

Ще руша спокойствието ти,

а любовта ми ще те изгаря.

© П. В.

© Полина Велчова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??