May 7, 2011, 12:18 AM

Предсмъртно 

  Poetry » Other
610 0 0

 

 

Ако трябва да свърша - не така, като бурен,

не така артезиански и тихо.

Предпочитам да бъда на релсите турен,

а не на бездарник във стиха.

 

 

 

© Вихрен Елбрусов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??