Jun 8, 2018, 11:10 AM

Преглъщат планктон.... И мечтаят за хляб.... 

  Poetry » Other
499 4 16

Светлината гори беззащитните ретини
и как  ли изпява се песен на глух?
Та прилепите си живеят  в съборетини
и нощно-сонарен е техният слух.

 

Хрилете рибешки от кислород отровени
и как ли описва се цвете на сляп?
Летящи риби? Няма! В пясъка заровени,
преглъщат планктон.... И мечтаят за хляб....

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??