ПРЕГРЪДКА
Дъждът със слънцето се люби.
И ето. Ражда се дъга.
В стомаха ми са се изгубили
две пеперуди. Ти с ръка
усещаш трепета във него
и в прегръдката ти лягам.
Знаеш ли, че е вълшебна!?
И не искам да избягам.
© Надежда Маринова All rights reserved.
Поздрав, Надежда!