Последна прегръдка за сбогом –
даваш ми ти.
Питам те, с какви очи?
До вчера ръката ми държеше и в любов се кълнеше.
От твоя страна – мило беше,
Неискрено сякаш, напълно излишно.
"Сбогом" – прошепвам а,
сърцето ми се дърпа,
ръцете изтръпват,
очите сълзят.
Нима си заслужава?
За теб, за нас?
Знае ли се, след година-две животът къде ще ни отведе?
Прегръдка за ,,Здравей",усмивка за ново начало...
© Димитрина Русенова All rights reserved.