Прегръщайки, ме правиш тъй щастлива.
Целувайки, ме караш да блестя.
Докосвайки, страстта във мен прелива.
И жадно искам да се впия в тебе аз.
И всеки миг със теб е радост.
И всеки миг е като сбъднат сън.
И няма нищо по желано
от допира на парещите ни тела.
Очите ти, които ме изгарят,
обсебват ме, преливайки от страст.
А устните, които сякаш парят,
и пак, и пак да ги целувам искам аз.
Гласът ти прави ме безмълвна
и думите превръщат се в дела.
И да докосвам и усещам искам само.
Възбуждаш всичките ми сетива.
© Таня С All rights reserved.