Разни чувства, разни идеали...
Страхове и мисли -
някои нови, други стари...
Карат ни да обичаме и да се вричаме,
в измислена нереалност въвличат ни...
Струва ни се фатално,
хубаво, лошo, скандално...
Оставаме сами със себе си
и всичко може да ни вбеси.
Плачем, дерзаем, нехаем...
за изтървани моменти...
Забравяме и загубваме Аз-ът си
от всички безмислени предразсъдъци!
© Гергана Иванова All rights reserved.