Jul 4, 2015, 11:36 AM

Прекрасна родина 

  Poetry » Civilian
428 1 0

Българийо, земя на красотата!
Кой  не люби в тебе чудесата?

Дори и в тез години трудни

кой забравя за мостовете Чудни,

 

кой не хвали Рила и Пирина

и Стара планина в китната родина,

и Черното море с курортите прекрасни,

дори тези, що живеят в условия ужасни!?

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??