От нашата хубава родина
няма по-прекрасна на света.
Тя е като райската градина,
кой към нея не изпитва любовта?
Всичко чисто в нея ми е драго,
във вашите сърца вие я носете!
Обичайте я чисто, не за облага,
българското, родното съхранете!
© Георги All rights reserved.