Jun 2, 2011, 2:12 PM

Прекрасно е 

  Poetry
691 0 2

 

ПРЕКРАСНО Е

 

Прекрасно е да знаеш, че те искам,
теб и твойта красота
и палците си силно за късмет да стискам,
да докосвам твоята снага.
 
Прекрасно е да знаеш, че те искам,
да разкъсвам дрехите със страст
и после силно в твойто тяло аз да се притискам,
достигнал твоето сърце - над мен да има власт.
 
Прекрасно е да зная, че те имам -
теб и твоя поглед свеж,
прекрасно е в очите твои да се взирам,
разтапяйки последната душевна скреж.
 
Прекрасно е да зная, че те имам -
теб и твоята усмивка блага,
от твойта сила с пълни шепи аз да взимам,
а после да политам към небето като птица млада.
 
Прекрасно е да знаеш, че ме имаш,
окован приятно сякаш към скала,
ден след ден от мене болката да взимаш,
да я лекуваш с твоята душа.

 

© Андриан Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??