Вдъхновено от:
„Не ми се обяснява. Няма нищо
в дълбоките джобове на тъгата.
И ясно е, че трябва да прелиствам
на друга страница и друга дата”
Виолета Христова
Прелиствам тъгата,
прескачам съмнения-страници,
разкъсвам корицата-болка,
задрасквам страха...
Недочетена радост
с раздърпани плитки от вяра,
с тежки куфари – риск
на нов, неутъпкан път...
© Веселка Стойнева All rights reserved.