Къде си ти сега?
Ревниво питане...
Нямам право на това.
Да бях го искала, но се натрапва.
Студен ли си в нощта?
Простичък въпрос.
Търсиш ли жена навред със мойто име...?
Мислиш ли поне малко...
1% от това, което страдам аз?
Не те виня, но върни се... Моля те!
Отсъствието присъждаш
и цялата вина.
Помня всичко...
То е като снимка,
не искам да жълтее с всеки ден.
Погледа, устните, целувката...
Беше мой...
Макар за ден.
Има улици, в които се спъвам.
Има дни в които не грея...
Това са дните, в които те няма,
а те са безброй много... нали?...
Някаква песен искам да запея
и тайно да се свия сама.
Без да знам, че залата пълна е...
Пълна със теб - преливам в мечта!
© Ваня All rights reserved.
Къде си ти сега?
Ревниво питане...
Нямам право на това.
Да бях го искала, но се натрапва.
Напротив.Имаш право