Преливаща от обич. И надежда.
Протягаща ръка. За мъжка ласка.
Нахално млада, без одежди.
Захвърлила невинната си маска.
Стоиш пред мен. И молиш ме за още.
Да те обливам с нежност до припадък,
да нажежа безсънните ти нощи,
ти муз ли търсиш или дявол сладък?
© Велизар All rights reserved.
Чудесен е стиха ти!