Не искам вече да съм същият.
До теб просто съм различен.
Спомних си усмивката какво е.
На земята върнах се отново.
Подари ми красотата на деня,
да вярвам още дълго в чудеса,
да се събудя с вяра към добро
и да прощавам грешните дела.
За къде сега да бързам.
Изцяло времето е с нас.
Но искам, знаеш ли какво,
още век да си с мен.
© Юлиян Петков All rights reserved.