Aug 4, 2011, 2:47 PM

Преоткриване 

  Poetry » Love
592 0 1

Искам да се преоткрием,

ти да станеш неделим от мен,

искам със целувки да завием

утрото на бъдещия ден...

Пак да ме погледнеш влюбен,

жаден, искащ, търсещ и готов,

аз с копнеж по спомена събуден,

да преливам с трепет и любов.

Можем във тела сърдити

огън див да разгориме пак,

ако сме блажено преоткрити

с дадения ни от Бога знак.

Шанс нарича се в живота -

станали сме малко по-добри

със поука от урока,

който сме си дали, ний сами...

Ако с обич непрестанна

все към мене мисълта лети,

аз ще ти отвърна с обич жадна -

искам да ме преоткриеш ти!

 

© Ирена Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??